Maatschappelijke Presentaties

Muziekbeoefening staat bij PodAa hoog in het vaandel. We zoeken steeds naar mogelijkheden om onze cliënten te laten schitteren met hun talent. Presentaties zijn altijd weer bijzonder. Tijdens hun enthousiaste optredens kunnen onze bezoekers zich uitleven en midden in de maatschappij laten zien wat ze in huis hebben. Daarom streven we ernaar om eens in de drie jaar een grote theaterpresentatie uit te voeren.


Themadag met medewerkers:
Scholen, families, instellingen, bedrijven en verenigingen kunnen zich opgeven voor een themadag met onze cliënten. Samen met de aanvrager en de cliënten kijken we hoe we deze dag bij PodAa gaan invullen. Met muziek bezig zijn of werken in de tuin zijn voor de hand liggende mogelijkheden, maar we staan open voor vragen om samen vorm te geven aan zo'n feestelijke dag.
 

Excursie PodAA:
De Lijfspreuk van PodAa luidt: “Mensen en muziek, onze diversiteit = uniek”. 
PodAa heeft een groot terrein met eigen tuin, dieren, creatieve ruimte en een podium gemaakt van gerecyclede materialen. De dagbesteding is voor zorgbehoevenden uit de buurt waarbij het gaat om lekker in je vel zitten zonder pillen of dokter. 
Initiatiefnemer Jan (58): “Door de verschillende groepen mensen samen te laten werken en muziek te laten maken, brengen we het plezier en de menselijkheid terug in het dagelijks leven, vrij van beklemmende regelgeving en grijze zorg. Met muziek kan je zó iets moois verrichtten bij deze mensen. De muzikale uitlaatklep en andere dagbesteding zoals tuinieren, dieren verzorgen en creatief bezig zijn geven rust, de mensen vergeten dan even hun problemen.”
 
Een excursie is voor ons een kennismaking  met nieuwe mensen. 
U bent van harte welkom.
 
Ons programmavoorstel;
10.30 u; ontvangst met koffie / thee en lekkers door onze mensen georganiseerd. De Kletsmajoor.
11.00 u; rondgang over de locatie met uitleg door de bezoekers van PodAa.
11.45 u; deelname aan het Biezonder Orkest.
12.15 u; afsluiting.
 
Prijs; €10,- p.p. Te voldoen bij de deelname.
Inschrijving / aanmelding vooraf.
 
Ook de aandacht voor dit product doet veel mensen deugd!

Leer/werkplekken:
PodAa heeft leer/werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het doel is om hen voor te bereiden op reguliere werkplekken. Aan de hand van een zorgplan wordt een leertraject uitgezet en getoetst. De kansen van de cliënt staan centraal. Uiteraard biedt deze aanpak ook stagemogelijkheden.

 
 
Podaa