Missie Dagbesteding PodAa

In zorgland komen al veel verschillende soorten van dagbesteding voor. Deze veelzijdigheid is belangrijk omdat alleen op die manier de verschillende groepen van mensen die behoefte hebben aan dagbesteding goed ondersteund kunnen worden. Ook dagbesteding is dus altijd maatwerk!
In de directe omgeving van Breda komen daarom al verschillende vormen van dagbesteding voor. Hoe groter de diversiteit hoe beter de verschillende doelgroepen bediend kunnen worden. Het gaat dus niet om concurrentie maar om een grote diversiteit in aanbod waardoor maatwerk beter mogelijk wordt.
Podaa voegt aan dit spectrum een uniek nieuw soort dagbesteding toe. Een vorm van dagbesteding die georganiseerd is rondom het thema muziek. Vanuit de jarenlange ervaring met het muziek maken met mensen met (en zonder) een beperking hebben de initiatiefnemers verschillende activiteiten ontwikkeld die mensen het plezier geven van (samen) muziek maken. Voor elke denkbare doelgroep is er een passend aanbod of wordt dat ter plekke ontwikkeld!
 
 
Podaa